Deputaţi PSD, amendaţi pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food

Data publicare: Marti, 07 Iulie, 2020 Total: 647 accesari

Deputaţi PSD, amendaţi pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food Doi deputaţi PSD au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.


Este vorba de Adrian Solomon şi Irinel Stativă, deputați PSD de Vaslui


”În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant.


În urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora, relatează Poliţia Capitalei. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar.


Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public” anunţă Poliţia Capitalei.


Sursa: adevărul.ro