Meciul UTA – FC Petrolul de sâmbătă a fost amânat, 5 jucători de la Petrolul testaţi pozitiv!

Data publicare: Joi, 02 Iulie, 2020 Total: 2395 accesari

Meciul UTA – FC Petrolul de sâmbătă a fost amânat, 5 jucători de la Petrolul testaţi pozitiv!

Seful DSP Prahova, Bogdan Nica a afirmat pentru www.sport.ro ca niciun jucator din lotul Petrolului nu prezinta simptome de coronavirus. 

  

FRF a amanat meciul de debut in playoff-ul Ligii secunde cu UTA, anunta Gazeta Sporturilor. Ploiestenii ar fi trebuit sa se deplaseze astazi cu avionul spre Arad, insa zborul a fost anulat! 

Printre fotbalistii infectati ar fi si Hamza Younes, anunta sursa citata. 

Citeşte şi: Meciul UTA – Petrolul de sâmbătă va putea fi urmărit pe un ecran mare, în Piața Avram Iancu

 

Seful DSP Prahova a confirmat existenta cazurilor si a vorbit despre ancheta demarata.

"Testele au fost facute la un laborator acreditat. E o ancheta mai complexa, fiindca trebuie sa indentificam contactii nu doar din lot, ci si la nivel de club si familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. 

Cert este ca cei 5 jucatori vor fi internati la Spitalul din Campina, iar restul lotului intra in izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au iesit cu totii negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent in grup. Din pacate, toata lumea s-a relaxat si ajungem la astfel de situatii complicate", a spus Bogdan Nica, seful DSP Prahova pentru Gazeta Sporturilor.

  

„Acum am aflat și noi, suntem surprinși, eram gata de meci. Ne pare rău să auzim așa ceva, nu e incomod doar pentru Petrolul, ci și pentru noi și tot fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie atentă în continuare, mai ales că nu ne mai ajută nici calendarul. Și la Liga 1 și la Liga 2 se joacă deja foarte comprimat și orice veste de acest gen dă totul peste cap.

Le dorim sănătate celor de la Petrolul, sperăm să fie totul în regulă. Am înțeles și noi că vor repeta testul, ar fi bine să fie doar o alarmă falsă. Iată că eram pregătiți de meci și acum trebuie să ne facem antrenamentele și să ne pregătim de următorul joc. Nu avem ce face, nimeni nu și-a dorit așa ceva. Acum așteptăm reluarea campionatului“, a declarant antrenorul arădean Laszlo Balint.