Seri de filme în aer liber pentru copii, la cinematografele din cartiere

Data publicare: Miercuri, 01 Iulie, 2020 Total: 932 accesari

Seri de filme în aer liber pentru copii, la cinematografele din cartiere

Grădinile de vară ale cinematografelor din cartierele Grădiște și Gai sunt pregătite să-i primeasă pe micii spectatori, care sunt invitați la evenimentul „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, în grădina de vară a cinematografului din Grădiște, prima proiecție de film în aer liber din această vară va avea loc joi, 2 iulie 2020, de la ora 21.45.

Pe marele ecran va rula comedia „Stă să plouă cu chiftele“, aminație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Înainte de proiecția filmului, de la ora 21.00 vor fi organizate jocuri interactive.

De asemenea, în grădina de vară a cinematografului „Solidaritatea“ din cartierul Gai, proiecția filmului „Stă să plouă cu chiftele“ este programată pentru vineri, 3 iulie 2020, de la ora 21.45.

Și la cinematograful din Gai, cei mici sunt așteptați de la ora 21.00, înainte de proiecția filmului, pentru a participa la jocuri interactive.

La ambele cinematografe intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște și de la cinematograful din Gai sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Stă să plouă cu chiftele (SUA)

 

Gen film: Animație, Familie, Comedie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 90 minute

Rating: Audiență generală

Te-ai săturat să-ți spună alții ce trebuie și ce nu trebuie să mănânci? Ești dezamăgit că trebuie să mănânci aceleași alimente, zi după zi? Abia aștepți ziua când vei putea comanda ce vrei și când vrei? Ei bine, așteptarea ta s-a terminat. Pregătește-te să fii servit cu „Stă să plouă cu chiftele“ – o aventură cu chiftele și hohote de râs în… porții gigantice.

Filmul este inspirat după cartea cu același nume, scrisă de Judi Barrett și ilustrată de Ron Barrett.