Liber la… teatru. Actorii Trupei Marionete reiau spectacolele cu public

Data publicare: Marti, 16 Iunie, 2020 Total: 1011 accesari

Liber la… teatru. Actorii Trupei Marionete reiau spectacolele cu public

Mare bucurie, mare pentru micii iubitori de povești din Arad. După o pauză de mai bine de două luni, actorii Trupei Marionete se întâlnesc din nou cu publicul. În aer liber și, evident, respectând toate măsurile de siguranță în contextul pandemiei de Covid19. Prima întâlnire a actorilor arădeni cu micii spectatori are loc duminică, 21 iunie, de la ora 11.00, în curtea Sălii Marionete. Povestea jucată cu inspirație și mult drag de actorii Nuți Dorobanțu, Izabela Moș și Sorin Dorobanțu este ,,Capra cu trei iezi”. Este vorba despre primul spectacol jucat de păpușarii arădeni în cadrul proiectului ,,Grădina cu teatru”.

 

,,Magia teatrului este deplină doar atunci când ea se… întâmplă față în față cu spectatorul. Iar cei mai mici iubitori de povești știu asta foarte bine. Tocmai de aceea ne bucurăm că putem relua și spectacolele dedicate copiilor, în condiții de siguranță maximă, respectând regulile de igienă și distanțare socială impuse de vremurile dificile pe care le trăim. Proiectul ,,Grădina cu teatru” are așadar și o secțiune dedicată celor mici, o serie de spectacole pe care le vom juca, începând din această duminică și până la finalul lunii iulie, în aer liber, în curtea Sălii Marionete și în Grădina de vară a cinematografului ,,Arta” Din cauza numărului mic de locuri disponibil la aceste spectacole, le recomandăm spectatorilor să își rezerve din timp, telefonic, locurile.  – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

 

 

Prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, ,de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își pot ridica biletele, din locație, în ziua reprezentației, până cel târziu la ora 10.45. După această oră, rezervările se anulează.

 

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se anulează.

 

Program spectacole în aer liber – Trupa Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

21 iunie – 31 iulie 2020

 

 

 

Duminică, 21 iunie 2020, ora 11,00  – In curte la Sala Marionete, str. Episcopiei nr. 15 - Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Capra cu trei iezi” 

Cu: Nuți Dorobanțu, Izabela Moș, Sorin Dorobanțu

Regie colectivă