Dosare penale pentru șoferii depistați în trafic în weekendul care s-a încheiat

Data publicare: Luni, 15 Iunie, 2020 Total: 1255 accesari

Dosare penale pentru șoferii depistați în trafic în weekendul care s-a încheiat

Polițiștii arădeni, au depistat, în acest sfârșit de săptămână, trei conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 13 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Șeitin au depistat un tânăr de 22 de ani, din Bala, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 79 D, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolicăde 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Vladimirescu, au depistat, sâmbătă, 13 iunie a.c., un bărbat de 40 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Progresului, aflându-se sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolicăde 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


Duminică, 14 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea o autotutilitară pe raza localității Șimand, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolicăde 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei celor în cauză, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului.

Cu dosare penale s-au ales şi doi bărbaţi care au fost prinşi la volan de către agenţii de la rutieră fără ca aceştia să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat, duminică, 14 iunie a.c., un bărbat de 39 de ani din Nădlac, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza localițății Peregu Mare, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vineri, 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Arad, au depistat în trafic, pe raza localității Șiria, un bărbat în timp ce conducea un autoturism în cuplu cu remorcă, fără să dețină permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicul condus, iar pe raza localității Vinga au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autorurism neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză au fost întocmite dosare penale.