Bogdan Boca: "Fifor, magicianul care a făcut să dispară 10 mil euro din conturile PSD"

Data publicare: Miercuri, 10 Iunie, 2020 Total: 1329 accesari

Bogdan Boca: "Fifor, magicianul care a făcut să dispară 10 mil euro din conturile PSD"

"Nu este nicio surpriză tipologia politicienilor care se regăsesc în PSD, dar totuşi să furi de la propriul tău partid sună a comedie neagră.

În perioada 2017-2019 a dispărut o sumă uriaşă din conturile PSD, cam tot la fel cum au dispărut şi miliardele de euro din banii statului în ultimii aproape 30 de ani cu acelaşi partid la guvernare.

Coincidența face ca Mihai Fifor să fie pe cai mari, în conducerea partidului, dar şi a guvernului în aceeaşi perioadă când au dispărut ca prin magie banii, plimbându-se pe la ministerul Economiei, Apărării, și Ministerul de Interne.

Mă întreb, ce fel de încredere mai pot avea românii într-un partid care îşi fură singur căciula?! Câtă încredere mai pot avea oamenii într-un senator PSD care este cel puțin complice la acest furt?! Oare câte nereguli se vor regăsi în ministerele pe unde Fifor a fost plimbat de către Dragnea şi Dăncilă pe post de ministru-marionetă? Arădenii nu vor uita bătaia de joc la care au fost supuși și la următoarele alegeri vor trimite PSD-ul în neant, acolo unde-i e locul.” a declarat consilierul liberal, Bogdan Boca