Accident cu victimă și trafic blocat pe Iuliu Maniu

Data publicare: Marti, 09 Iunie, 2020 Total: 19776 accesari

Accident cu victimă și trafic blocat pe Iuliu Maniu

Marți dimineața, după minivacanța de Rusalii, săptămâna începe cu un accident cu victimă pe Calea Iuliu Maniu. Incidentul rutier a avut loc în jurul orei 8.30, pe sensul de mers spre cartierul Micălaca, în zona trecerii de pietoni de la intersecția cu strada Ineului, în fața Colegiului de Informatică.

 

Un autoturism marca Peugeot, se pare că a lovit în plin un pieton după care a ajuns pe calea de rulare a tramvaielor, blocând circulația acestora.

 

La incidentul rutier s-a deplasat un echipaj S.A.J. care a acordat primul ajutor victimei după care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad.


Update: 

„În această dimineață, în jurul orei 08:30, un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Iuliu Maniu înspre Calea Radnei, la intersecția cu strada Ioan Alexandru, a surprins și a accidentat ușor un bărbat de 73 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

 

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.