Gheorghe Falcă: „Am prezentat Guvernului Orban proiectele Aradului”

Data publicare: Sambata, 06 Iunie, 2020 Total: 1810 accesari

Gheorghe Falcă: „Am prezentat Guvernului Orban proiectele Aradului”

Am condus astăzi o delegație arădeană compusă din liderii PNL Arad: Iustin Cionca, Călin Bibarț, Sergiu Bîlcea, Geanina Pistru, Răzvan Cadar și o parte importantă dintre primarii județului nostru la întâlnirea cu premierul Ludovic Orban și cabinetul de miniștri.

Am abordat o serie de teme importante pentru Arad, susținerea din fonduri europene a definitivării centurii, am discutat despre proiectele din agricultură, urmează să pregătim vizita la Arad a ministrului Agriculturii. I-am prezentat premierului proiectele noastre din domeniul sănătății și cum vom atrage 5 milioane de euro pentru Spitalul Județean.

Cu ministrul Sportului am făcut analiza bazelor sportive din județ și i-am prezentat conceptul nostru pentru un centru sportiv național. Am abordat proiectele pe fonduri UE a municipalității, printre care cel care vizează str Mărului. Ne dorim ca Primăria să preia în patrimoniu poligonul MApN.

În următoarele conferințe de presă vom detalia fiecare temă abordată la întâlnirea cu premierul Orban” a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.