15 iunie, data la care se redeschid Mall-urile?

Data publicare: Miercuri, 03 Iunie, 2020 Total: 1689 accesari

15 iunie, data la care se redeschid Mall-urile?

Ministrul economiei a anunțat că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu reprezentanții Guvernului și cei ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România, s-a stabilit deschiderea mall-urilor începând cu 15 iunie, condiția fiind o situație epidemiologică favorabilă.

„În urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie", a spus Virgil Popescu.

Cinematografele din incinta Mall-urilor încă vor rămâne închise se pare, autoritățile nu i-au în calcul redeschiderea lor, însă nu este încă clar dacă restaurantele din incinta mall-urilor vor putea funcționa în momentul redeschiderii acestor complexe comerciale.

 

„Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate", a declarat Popescu.