Răzvan Cadar : „PSD Arad s-a făcut de râs și în ședința de vineri a Consiliului Județean: de la vot împotriva legii la suspiciuni de incompatibilitate!”

Data publicare: Marti, 02 Iunie, 2020 Total: 1500 accesari

Răzvan Cadar : „PSD Arad s-a făcut de râs și în ședința de vineri a Consiliului Județean: de la vot împotriva legii la suspiciuni de incompatibilitate!”

Ședința de vineri a Consiliului Județean Arad a fost o mostră de incompetență a consilierilor județeni PSD! Social-democrații s-au făcut singuri de râs când au decis să transmită în direct ședința pe Facebook, pentru că astfel arădenii s-au putut convinge de două lucruri: că pesediștii nu înțeleg nimic din administrație și încearcă să politizeze fiecare decizie, chiar dacă asta ar însemna încălcarea legii!

 

S-a ajuns la discuții absolut ridicole. Consilierii PSD au vrut să cumpere mii de tablete pentru elevi și măști pentru adulți, în condițiile în care ele sunt cumpărate și atribuite gratuit de către Guvern, tuturor celor care nu și le pot permite, respectiv categoriilor defavorizate de populație. Aceiași consilieri au dat cu stângul în dreptul la discutarea colectării deșeurilor de pe zona 3 a județului Arad, dovedind o necunoaștere incredibilă, inadmisibilă a legii. Și, nu în ultimul rând, au refuzat să voteze proiectul prin care Consiliul Județean va încerca să recupereze de la Uniunea Europeană banii folosiți în județul Arad, în municipiu și în Ineu, pentru tratarea Covid-19, chiar dacă este vorba de milioane de euro care ar trebui folosiți pentru alte investiții în județ, în drumuri și la spital”, a declarat secretarul general al PNL Arad, vicepreședintele Consiliului Județean, Răzvan Cadar.

 

Un episod aparte al ședinței a fost momentul în care consilierul județean PSD Marius Sulincean a cerut, ferm, ca sumele alocate tuturor cluburilor sportive din județ să fie retrase, chiar dacă asta ar afecta funcționarea multora dintre ele.