Radu Palaniță a câştigat finala “Românii au talent” , decizie care a provocat revolta telespectatorilor

Data publicare: Sambata, 30 Mai, 2020 Total: 3800 accesari

Radu Palaniță a câştigat finala “Românii au talent” , decizie care a provocat revolta telespectatorilor

Finala de vineri seara, de la Pro TV a emisiunii “Românii au talent” a provocat o adevărată revoltă în rândul telespectatorilor nemulțumiți de cine a luat premiul cel mare de 120.000 de euro. 

 

Radu Palaniță s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, muzica fiind pasiunea lui cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați interpretând în manieră proprie hitul ”My Way”, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns direct în Marea finală națională.

 

După anunţarea rezultatului votului din finala sezonului 10, fanii emisiunii au comentat pe site-ul competiției că oricine ar fi meritat titlul de câștigător, mai puțin cel ales.

Cei mai mulți dintre fanii emisiunii, și implicit cei care au și votat, au spus că cel care merita pe deplin să câștige este tânărul pianist Mihai Țigaret. Comentariile fanilor la sfârșitul show-ului au creat o revoltă în mediul online.


Dacă ne permiteţi să ne dăm şi noi cu părerea pe marginea acestui subiect, înclinăm să le dăm dreptate celor care s-au revoltat, deşi trebuie să recunoaştem că Radu Palaniță, câştigătorul sezonului 10 la “Românii au talent”, are un timbru deosebit şi merita să ajungă în finala concursului, însă credem că au existat concurenţi cu talente care meritau mai mult premiul cel mare, însă se pare că Radu Palaniță a avut mai mulţi fani, lucru care până la urmă a contat cel mai mult.