Răzvan Cadar : „PSD Arad s-a îndepărtat definitiv de arădeni!”

Data publicare: Sambata, 30 Mai, 2020 Total: 1086 accesari

Răzvan Cadar : „PSD Arad s-a îndepărtat definitiv de arădeni!”

“Din cauza lui Fifor, a grupării care îl înconjoară, bugetul a 29 de orașe și comune riscă să fie grav împovărat. Consilierii județeni aparținând PSD au votat împotriva proiectului prin care să se reglementeze colectarea și transportul deșeurilor în zonele 3 și 4. Fără logică, fără argumente, fără scrupule! Practic, acum primăriile sunt OBLIGATE să colecteze și să transporte gunoiul cu bani din bugetul propriu. Bani din care se pot cumpăra tablete sau măști, se pot dota școli și grădinițe, se pot repara drumurile și trotuarele etc.

Senatorul Fifor nu este la prima acțiune îndreptată împotriva arădenilor. Cu zâmbet viclean, mimează că luptă pentru interesul arădenilor, dar de fiecare dată, fie direct, fie prin intermediul reprezentanților PSD în Consiliul Județean, lovește în arădeni.

Ca un exemplu: senatorul Fifor, ca toți colegii lui parlamentari din partid, a primit ordin de la Centru să doneze jumătate din indemnizația sa. Acești bani nu au ajuns în sistemul medical arădean, ci… la București, așa cum se laudă Gabriela Firea! Așa găsește senatorul Fifor – trimis în Parlament prin votul arădenilor – să ajute Aradul!!!” a declarat Răzvan Cadar, secretar general PNL Arad.