Arădeanca de 44 de ani care şi-a ucis propriul copil, scapă de puşcărie

Data publicare: Joi, 28 Mai, 2020 Total: 5474 accesari

Arădeanca de 44 de ani care şi-a ucis propriul copil, scapă de puşcărie

Femeia în vârstă de 44 de ani din Arad, care i-a tăiat gâtul propriului copil în luna aprilie a acestui an, v-a scăpa de pedeapsa cu închisoarea.

În urma expertizei psihiatrice, s-a ajuns la concluzia că ceasta nu a avut discernământ, când i-a tăiat gâtul fiului său, în vârstă de doar 9 ani.

 

Citește și: Crimă oribilă în Micălaca. O mamă de 44 de ani este bănuită că i-a tăiatul gâtul copilului cu un cuţit

 

În aceste condiţii, dosarul a fost clasat, iar femeia a rămas internată la de psihiatrie a Spitalului Județean Bihor.

 

„În fapt, s-a reţinut că în data de 20.04.2020, pe fondul unei stări de depresie, folosind un cuţit de bucătărie, suspecta a secţionat artera carotidă a fiului minor în vârstă de 9 ani, leziune care i-a provocat decesul.

Conform raportului de expertiză medico legală psihiatrică a rezultat că la momentul comiterii faptei suspecta nu a avut capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor social negative ale faptei pentru care este cercetată şi faţă de care discernământul a fost abolit.

Pe cale de consecinţă suspecta nu poate fi trasă la răspundere penală fiind iresponsabilă; astfel încât s-a solicitat judecătorului de camera preliminară din cadrul Tribunalului Arad confirmarea internării medicale a suspectei – ca măsură de siguranţă”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.