Oferta Liceului cu Program Sportiv din Arad, pentru clasa a V-a și clasa a IX-a

Data publicare: Marti, 05 Mai, 2020 Total: 4887 accesari

Oferta Liceului cu Program Sportiv din Arad, pentru clasa a V-a și clasa a IX-a Liceul cu Program Sportiv din Arad vine în sprijinul părinților, cu oferta educațională pe anul 2020-2021, atât pentru înscrieri la clasa a V-a, cât și pentru înscrieri la clasa a IX-a.

Școala beneficiază de sală de sport (handbal, baschet) pistă de atletism, sală forță, terenuri sport, microbuz școlar pentru transportul elevilor la competițiile sportive și asistență medicală sportivă gratuită.

La clasa a V-a, profil SPORTIV HANDBAL este 1 clasă cu 28 de locuri.

Disciplinele sportive pentru care sunt secții proprii de club sportiv sunt: atletism, baschet, handbal, de unde elevii își pot continua studiile în învățământul vocațional-liceu. 


La clasa a IX-a sunt 56 de locuri împărțite astfel:
- 1 clasă cu 28 de locuri, JOCURI SPORTIVE ( handbal și baschet )
- 1 clasă cu 28 de locuri, SPORTURI INDIVIDUALE ( atletism, judo, caiac, box, lupte, înot, aerobic, tenis de câmp, tenis de masă, karate, kickbox, haltere, polo, rugby, volei, tir, etc. și MOZAIC (fotbal). 

Deviza școlii este : "ȘCOALA NOASTRĂ - armonie și echilibru, între a cunoaște, a ști și a lupta pentru a deveni un sportiv cult și pe culmile performanței" !