Tramvai în flăcări, luni dimineața la Făt Frumos din zona Vlaicu

Data publicare: Luni, 04 Mai, 2020 Total: 2555 accesari

Tramvai în flăcări, luni dimineața la Făt Frumos din zona Vlaicu În dimineața zilei de luni 4 mai a.c., în jurul orelor 6:00, un tramvai a luat foc în stația de la Făt Frumos (zona Vlaicu), din municipiul Arad.

UPDATE ORA 10:24: Tot pe adresa redacției am primit în urmă cu câteva minute, imagini cu 2 autoturisme, avariate în urma incendiului. Autoturismele, se pare că erau parcate vizavi de tramvaiul ce luase foc.

FOTO: ASAVEI LILIANA







UPDATE :"În momentul sosirii la locul incendiului, acesta se manifesta generalizat la vagonul din față a tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului "scurt circuit". În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Pe adresa redacției am primit de la o cititoare, mai multe imagini surpronse în dimineața zilei de luni 4 mai a.c., cu un tramvai care ardea. Deocamdată, oficial nu avem mai multe informații cu privire la cauza izbucnirii acestui incendiu. 

Incidentul a fost surprins când la fața locului au sosit de urgență pompierii arădeni, care au reușit imediat să stingă incendiul. Nu știm dacă au existat sau nu victime, decât pagube materiale, așa cum se vede din imagini. 

FOTO: Liliana Asavei