Bîlcea: PSD se confirmă un partid nociv pentru România

Data publicare: Joi, 30 Aprilie, 2020 Total: 1268 accesari

Bîlcea: PSD se confirmă un partid nociv pentru România

Iresponsabilitatea, cinismul, incompetenţa PSD sunt evidente în problema Ţinutului Secuiesc, apreciază reprezentanţii PNL Arad. „Indiferent dacă în spatele adoptării tacite de către Camera Deputaţilor a unei legi neconstituţionale şi contrare interesului naţional se află interese negociate sau incompetenţă crasă, PSD se dovedeşte un partid nociv. Nu putem lăsa acest partid să distrugă România, indiferent care sunt motivele din spatele acţiunilor iresponsabile.


Senatorul PSD de Arad Mihai Fifor se dovedeşte un exponent al acestui partid, cu o atitudine duplicitară şi mincinoasă. În loc să prezinte scuze românilor şi să ceară celor vinovaţi să facă un pas în spate, pesedişti ca senatorul Fifor caută scuze şi se comportă duplicitar. Pe de o parte, inventează strategii de distragere a atenţiei de la problema pandemiei, pe de altă parte se pozează smerit în faţa tricolorului, cu pretenţia că a salvat România. Adoptarea tacită a legii cu privire la Ţinutul Secuiesc este o realitate şi atitudinea PSD este inacceptabilă.


Nu este o problemă inventată, ci o problemă reală care trebuie tratată cu responsabilitate. În această problemă, senatorul Fifor şi PSD se comportă ca şi în cazul pandemiei: nu sunt în stare să facă nimic pozitiv pentru români, doar să încerce aceleaşi manevre politicianiste în propriul interes. Cele două luări de poziţie contradictorii ale senatorului Fifor de ieri – una în care încerca să spună că adoptarea tacită a legii cu privire la autonomia Ţinutului Secuiesc este o problemă inventată, alta cu câteva ore înainte în care ne spunea cât de patriot este şi cum a respins legea cu pricina în Senat – sunt o jignire pentru orice arădean, pentru orice român” a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.