PERICOL pe drumurile publice

Data publicare: Miercuri, 29 Aprilie, 2020 Total: 1098 accesari

PERICOL pe drumurile publice

În cursul zilei de marți 28 aprilie a.c., polițiștii arădeni au prins în trafic, o șoferiță care conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere. Polițiștii au mai depistat și un bărbat, ce se afla la volanul unei autoutilitare, fără a deține permis de conducere.

Un real pericol pe drumurile publice a fost ieri, o femeie în vârstă de 42 de ani din Covăsânț, care conducerea liniștită, pe Calea Aurel Vlaicu, fără ca aceasta să dețină permis de conducere, și fără nicio grijă. Nici un moment nu s-a gândit că putea pune în pericol, viața pietonilor, sau a celorlalți participanți la trafic. Femeia s-a ales cu dosar penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Arad au prins și un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Pecica, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Șezătoarei, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Polițiștii au întocmit și pe numele bărbatului , un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracținuii de conducerea unei autoutilitară pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro