Donații de 1,9 milioane de lei de la arădeni, alocări de 34 de milioane de lei de la Consiliul Județean, pentru spital!

Data publicare: Miercuri, 29 Aprilie, 2020 Total: 1232 accesari

Donații de 1,9 milioane de lei de la arădeni, alocări de 34 de milioane de lei de la Consiliul Județean, pentru spital! "Trăim o perioadă pe care nimeni nu a dorit-o și nu a anticipat-o. Nu doar la Arad, ci în toată România și în toată lumea. În aceste luni dificile, solidaritatea arădenilor este o rază de speranță care ne demonstrează că trăim într-o comunitate de excepție, cu mulți oameni valoroși și înțelegători, cu mulți oameni buni. Știu că așteptările arădenilor sunt foarte mari. Știu că nu întotdeauna suntem la înălțimea acestor așteptări, deși ne străduim.

1,9 milioane lei au donat companiile arădene, societatea civilă, persoanele fizice, pentru Spitalul Județean, în această pandemie. Suma se adaugă celor 34 de milioane de lei alocate de Consiliul Județean Arad pentru Spitalul Județean, dar și contribuțiilor în natură și serviciilor necontabilizate ale unor companii și ale voluntarilor. Și, evident, alocărilor Primăriei Municipiului Arad!


Ca președinte al Consiliului Județean Arad vă asigură că fiecare bănuț, fiecare donație a ajuns la cadrele medicale, a ajuns pe secții, a ajuns la pacienții care au nevoie de ele. Îi asigur pe cei bolnavi, pe cei care suferă că nu sunt singuri în această boală. Mii de arădeni muncesc pentru ei, să asigure condiții bune în spitale, să le ușurăm suferința și să îi vedem sănătoși, reintegrați în comunitate.


Stimați arădeni, vă mulțumesc pentru gesturile dumneavoastră, pentru dăruire, pentru grijă și pentru implicare, pentru susținere și încredere, pentru toate faptele mari și pentru faptul că sunteți parte din comunitatea arădeană!"