Opresc tot la filtrele din oraş

Data publicare: Marti, 28 Aprilie, 2020 Total: 5847 accesari

Opresc tot la filtrele din oraş

După şedinţa de la Prefectura Arad s-a luat decizia intensificărilor controalelor celor care se deplaseză în municipiul Arad.

 

Este drept că deşi, în ultimele zile echipajele comune ale IPJ, Poliţiei Locale şi Poliţiei Militare care efectuează controalele în traficul din municipiu erau prezente, activitatea era mai mult de supraveghere, la filtrele din oraş s-a intensificat controlul documentelor şi în special a declaraţiei pe propie răspundere care este obligatorie conform ordonanţei militare, ca toţi care se deplasează să o aibe asupra lor şi completată la zi.

 

Şi luni şi marţi cel puţin filtrul din faţa Palatului Administrativ a devenit unul “la sânge”, se opresc toate vehiculele aflate în trafic pe ambele sensuri şi circulaţia este restricţionată la o singură bandă.

 

Este drept că în ultimele zile, odată cu creşterea temperaturii şi a soarelui care şi-a făcut apariţia pe tot parcursul zilei, izolarea este tot mai dificilă de suportat, iar traficul a crescut în oraş, iar autorităţile se pare că vor să tragă un semnal de alarmă că mai avem încă două săptămâni de stat cât mai mult acasă, căci vârful epidemiei încă nu a fost atins.






Acelaşi regim de filtru şi la intrarea în Arad pe Calea Timşorii




Calea Zimandului, intrarea în Arad cartier Grădişte