Dosare penale pentru mai mulți șoferi. AFLĂ ce nereguli au găsit polițiștii

Data publicare: Luni, 27 Aprilie, 2020 Total: 1610 accesari

Dosare penale pentru mai mulți șoferi. AFLĂ ce nereguli au găsit polițiștii

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, care au avut loc în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. 

Potrivit IPJ Arad, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Vărădia de Mureș a fost depistat de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 72, pe raza localității Stejar, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu apartul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe Calea Zimandului din municipiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un arădean de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,81 mg./. alcool pur în aerul expirat.


Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, un alt bărbat, de această dată, în vârstă de 46 de ani, din Lipova a fost depistat pe raza localității în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a deține permis de conducere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere au mai fost depistați un bărbat de 37 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități și un bărbat de 57 de ani, din Covăsânț, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

În timp ce conducea un autoturism neînmatriculat a mai fost depistat, pe raza localității Nădlac, un arădean de 20 de ani.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

sursa foto: cugetliber.ro