Gheorghe Falcă susține că ne aflăm în mijlocul unui potențial cocktail infracțional uriaș

Data publicare: Joi, 23 Aprilie, 2020 Total: 2244 accesari

Gheorghe Falcă susține că ne aflăm în mijlocul unui potențial cocktail infracțional uriaș România se află în acest moment într-un mare pericol, în ceea ce presupune nivelul de infracționalitate. Fostul primar al Aradului, europarlamentarul Gheorghe Falcă susține că România se află în aceste momente la un pas de a se confrunta cu un potențial infracțional major.

Este lesne de înțeles, că după ce în țară au revenit mai mulți interlopi, care acționau în țările europene, România să se afle la un pas de cocktail infracțional, așa cum precizează într-un comunicat de presă și europarlamentarul Gheorghe Falcă. 

”În ultimele săptămâni, infractorilor din România li s-au adăugat membri ai unor grupări extrem de periculoase care acționau în țări din Uniunea Europeană, ceea ce face să avem în prezent un potențial cocktail infracțional uriaș. Acești oameni vor testa în săptămânile următoare vigilența dar mai ales forța statului român și a instituțiilor care se ocupă cu combaterea infracționalității” a precizat Gheorghe Falcă, într-un comunicat de presă. 

De asemenea, fostul edil al Aradului, Gheorghe Falcă a atras atenția și asupra evenimentelor din ultimele zile, precum cele de la Hunedoara, Rahova sau de la Săcele, unde, polițiștii păreau depășiți de situație.

”Evenimentele din ultimele zile, precum cele din Săcele, Hunedoara și Rahova ne arată o revenire a unui tip de infracționalitate specific anilor `90, atunci când în România se consolidau grupări infracționale puternice, de cele mai multe ori în strânsă legătură cu instituții ale statului care aveau de fapt menirea legală să lupte împotriva lor”  a mai adăugat europarlamentarul.

sursa: g4media.ro   

sursa foto: bzb.ro