Familia Istrate, împreună cu preoții Bogdan Oneț și Todor Mureșan au împărțit pachete de Paști

Data publicare: Vineri, 17 Aprilie, 2020 Total: 1738 accesari

Familia Istrate, împreună cu preoții Bogdan Oneț și Todor Mureșan au împărțit pachete de Paști
Datorită prelungirii stării de urgență, acțiunea umanitară, începută în luna Martie, de către familia Istrate Dan din Mândruloc, împreună cu Biserica Ortodoxa Mândruloc,  reprezentată de părintele Bogdan Oneț și ajutat de părintele Todor Mureșan din Cicir va contiuna și după Sărbătorile Pascale. 

Prin această acțiune umanitară s-a oferit o masă caldă la peste 30 de persoane vulnerabile și în vârstă, care s-au bucurat de bunătatea și atenția semenilor săi.
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale s-au împărțit pachete cu alimente care conțin pulpe de pui, ficat de pui, legume, zahar, ulei, orez, malai, faina și câte un cozonac.

Inițiatorul acestei Campanii Umanitare, domnul Istrate Dan, ajutat de soția lui, prof. Istrate Corina, care s-a implicat foarte mult alături de soțul ei, a declarat pentru Ghidul Arădean : ”Mulțumim pe această cale voluntarilor Mercea Andreea, Farcaș Monica și Cozma Floare, care au ajutat la pregătirea mâncării și SC. Codlea Vial SRL prin Claudiu și Aura Lacatiș, dar nu în ultimul rând, părinților parohi Bogdan Oneț din Mândruloc și Todor Mureșan din Cicir, care au distribuit peste 1.000 de porții cu mâncare”.