Atac halucinant al unei polițiste din Arad la adresa Ministrului de Interne și BOR-ului, considerând societatea bolnavă

Data publicare: Miercuri, 15 Aprilie, 2020 Total: 24612 accesari

Atac halucinant al unei polițiste din Arad la adresa Ministrului de Interne și BOR-ului, considerând societatea bolnavă

Lerena Radu, o polițistă din Arad, fost purtător de cuvânt al aceleaiși instituții a postat în cursul zilei de miercuri un text halucinant după decizia M.A.I. de a sprijini BOR-ul pentru împărțirea LUMINII în noaptea de înviere, considerând că a veni în spijinul bisericii este  o aducere într-o stare de degradare.


Iată postarea de pe contul de facebook al Lorenei Radu


"Celor care ne conduceti, va multumim ca dupa ani si ani in care ne-am servit cu onoare patria, avem privilegiul de a desfasura MISIUNEA carierei noastre!

Aflati ca-n 2006, studenta fiind, nu gaseam menirea reala a celor 4 ani din Academia de Politie in care faceam inviorare la ora 5.30, sectoare la WC-uri, plantoane la 3 dimineata si primeam permisii doar pentru rezultate foarte bune.

Acum insa, cu ajutorul dvs., regimul militar s-a metamorfozat. Pe batranul Carpati il vom pune-n rastel si vom lua instrumentul preotilor pentru a imparti, asa cum dvs. doriti, LUMINA.

Acesta este interesul suprem al unei societati bolnave, in care fiecare “organ” putrezeste sub “medicamentatia” improprie pe care ne-o administratati fortat.

Asadar, in semn de multumire pentru starea de degradare in care ne-ati adus, sa fim cu totii prioritas in slujba BOR, si nu a cetateanului."