În acest weekend 2 autoturisme au luat FOC

Data publicare: Luni, 13 Aprilie, 2020 Total: 1113 accesari

În acest weekend 2 autoturisme au luat FOC
În acest week-end cele 7 subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad au executat 62 misiuni de intervenție.

”S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 9 incendii dintre care 6 de vegetație uscată, litieră sau pășune, 1 la anexă casă de locuit și 2 la autoturisme.
S-a acționat pentru descarcerarea unei persoane, 1 asanare de muniție și alte 6 misiuni de asistență a persoanelor.
Cele 9 echipaje SMURD, au acordat asistență medicală în 35 de cazuri” a precizat maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad.

De asemenea, cele 9 echipaje SMURD, au acordat asistență medicală în 35 de cazuri. Pentru gestionarea situației de urgență generată de pandemia produsă de noul COVID-19, în această perioadă au fost executate misiuni de monitorizare, coordonare, transport și asigurare logistică, 6 ofițeri și 45 de subofițeri 24 de ore din 24, au declarat reprezentanții ISU Arad.

Cele 2 autoturisme au luat foc în cursul zilei de sâmbătă, 11 aprilei a.c., unul dintre ele la Sânnicolau Mic, iar celălalt, în zona Trei Insule. Se pare că un scurtcircuit electric a stat la baza izbucnirii incendiului, la ambele autoturisme. 

FOTO: ISU ARAD