Doliu în fotbalul arădean. Președintelui AJF Arad, Adrian Lucaci a plecat dintre noi

Data publicare: Duminica, 12 Aprilie, 2020 Total: 2437 accesari

Doliu în fotbalul arădean. Președintelui AJF Arad, Adrian Lucaci a plecat dintre noi

Fotbalul arădean este mai sărac, Adrian Lucaci, președintele AJF Arad a plecat dintre noi, lăsând un gol în lumea fotbalului local.

 

Născut pe 28 iunie 1966, Adi Lucaci a început fotbalul la Rapid (Vagonul) Arad. A debutat în echipa de seniori pe când avea numai 16 ani, iar în vara anului 1984, antrenorul Nicolae Pantea l-a chemat la UTA, unde s-a remarcat timp de trei ani.  Universitatea Cluj l-a remarcat însă  în 1987, a ales la Steaua București în detrimental U.Cluj, în tricoul căreia a debutat pe prima scenă.

 

În 1988 a ajuns la Sportul Studenţesc, ca abia după câţiva ani să ajungă la Universitatea Cluj cad oar după un an să se întoarcă acasă la UTA în 1993unde a jucat trei sezoane.

 

Din 2014, de când a fost ales preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci, a reuşit să aducă fotbalul arădean la o cotă cu plus în faţă după ce a moştenit o situaţie destul de grea, nimeni nu credea că mai există o şansă de redresare, însă el a reuşit.

 

Sub conducerea sa,  AJF Arad  a devenit model incontestabil în toată țara. A salvat-o de la faliment în 2014-2015, iar apoi, an de an, a dezvoltat zeci de proiecte, care au fost preluate și de Federația Română de Fotbal.

 

Dumnezeu să te odihnească în pace!