Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

Data publicare: Duminica, 12 Aprilie, 2020 Total: 1115 accesari

Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vezi ce ne va aduce vremea de sărbătorile pascale, anul acesta.

 

Meteorologii anunță temperaturi mai calde decât cele normale pentru luna aprilie și pentru începutul lui mai, iar precipitațiile vor fi la rândul lor mai scăzute decât în mod obișnuit în aproape toate regiunile țării.

 

În săptămâna 13 – 20 aprilie, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în partea de sud a țării și în extremitatea vestică, iar, în restul României, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.

 

În săptămâna 20 – 27 aprilie, temperatura aerului va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru întreg teritoriul țării.

Regimul pluviometric pentru această perioadă va fi deficitar în toate regiunile.

În prima zi de Paşte vor fi, în medie, 19-20 de grade, iar cea de-a doua va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

 

În săptămâna 27 aprilie – 4 mai, în regiunile estice și sud-estice, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, iar în restul țării temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.