Vești bune de la Secția de Boli Infecțioase din Grădiște: alți 6 pacienți au fost vindecați

Data publicare: Vineri, 10 Aprilie, 2020 Total: 3358 accesari

Vești bune de la Secția de Boli Infecțioase din Grădiște: alți 6 pacienți au fost vindecați

Vești bune de la Spitalul COVID-19 din Grădiște. Alți 6 pacienți au fost declarați vindecați și externați astăzi, vineri 10 aprilie a.c. .


“La ora actuală avem la Arad 13 pacienți vindecați de Coronavirus. Ne bucură aceste rezultate îi dau speranță și ne dau încredere. Iată că, încet, încet, veștile bune vin înspre noi și înspre familiile pacienților noștri. Vă mulțumim pentru încredere!” a precizat conf.univ. dr. Gheorghe Nini, medic coordonator la Secția Boli Infecțioase COVID-19 din Grădiște.


Cei 6 pacienți au fost testați de două ori la intervale 24 de ore iar testele au ieșit negative.


„Din nou primim de la spital vești bune care ne dau încredere ! Avem încă șase pacienți vindecați de COVID-19, datorită eforturilor depuse de medicii arădeni. Este o muncă epuizantă dusă permanent cu profesionalism împotriva unui dușman nevăzut și imprevizibil. Întreg respectul meu se adresează cadrelor medicale din spitale, oameni care ne dau încredere că ziua de mâine va fi mai bună, mai sigură și mai aproape de vindecare, în lupta cu acest virus” a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.