Caraghiosul Fifor, întrebări degeaba de la Craiova

Data publicare: Joi, 09 Aprilie, 2020 Total: 1283 accesari

Caraghiosul Fifor, întrebări degeaba de la Craiova

Fugit la Craiova, oraşul său de suflet şi de reşedinţă, senatorul Fifor se prepădeşte de grija Aradului. Ieri a lansat un potop de întrebări adresate prefectului Aradului, Gheorghe Stoian, cu pretenţia de „dialog public” menit să rezolve problema epidemiei de Coronavirus. Este un fel de fă-te că lucrezi, care acoperă de fapt o modalitate de a căuta vinovaţi, în scopul unui profit politic.

Întrebările senatorului Fifor sunt populist-politicianiste. Cele mai multe vizează de fapt informaţii deja publice, legate de numărul bolnavilor, aparatură medicală etc. În plus, informaţii în continuă mişcare şi modificare. Pare greu de crezut că domnul Fifor este atât de habarnist încât să nu cunoască modul în care se face comunicarea publică, ce au comunicat deja autorităţile legat de Arad şi de România. Mai mult, domnul senator a făcut turul televiziunilor vehiculând informaţii despre situaţia de la Arad – ce să înţelegem, că a vorbit în necunoştinţă de cauză?

Răspunsul PSD la epidemie este toxic, aşa cum arată şeful acestui partid în Arad (rezident în Craiova): un mix de populism legislativ şi discuţii degeaba. Niciun cuvânt despre Policlinica CFR, de care Fifor (pe atunci ministru) spunea că va deservi pacienţii din Arad, nici urmă de campanii caritabile, în favoarea arădenilor. Vorbe, vorbe, vorbe... degeaba!

PS Prietenul domnului senator, deputatul PSD Florin Tripa, este şi mai ridicol. A început să strige – „corupţia, corupţia, corupţia”, în timp ce e trimis în judecată... pentru fapte de corupţie şi căpuşarea statului.