Sergiu Bîlcea: “Continuăm modernizarea drumurilor din județ, alături de firmele, inginerii și muncitorii implicați”

Data publicare: Marti, 07 Aprilie, 2020 Total: 1681 accesari

Sergiu Bîlcea: “Continuăm modernizarea drumurilor din județ, alături de firmele, inginerii și muncitorii implicați” Sergiu Bîlcea nu pune "geană pe geană", iar în aceste zile este alături de firmele, inginerii și muncitorii care lucrează la modernizarea unor drumuri din județ.


În ciuda faptului că în aceste momente, cu toții trecem prin zile grele, șantierele deschise pe drumurile județene merg mai departe cu modernizarea, iar oamenii dau dovadă de spirit de muncă și multă implicare, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.


"Le mulțumesc firmelor, inginerilor, muncitorilor, care fac tot posibilul să continue activitatea. Drumurile leagă oameni comunități contribuie la dezvoltare și o viață mai bună . În aceste zile se lucrează pe drumurile Pâncota-Buteni, Pecica-Turnu, Grăniceri- Pilu, Sintea Mare-Sepreuș, Nădab-Seleuș, Santana-Sintea Mică, Zimand Cuz-Șofronea, Sânmartin-Olari-Caporal Alexa, Bârsa-Moneasa- limită județ Bihor, Gurahonț- Buteni, Zăbalț- limită județ Timiș, Sânpetru- limită de județ Timiș,  Tauț- Târnova" Precizează pice președintele Consiliul Județean Arad, Sergiu Bîlcea.