VESTE BUNĂ! Aradul are de duminică trei aparate în funcţiune pentru testare COVID 19!

Data publicare: Duminica, 05 Aprilie, 2020 Total: 1475 accesari

VESTE  BUNĂ! Aradul are de duminică  trei aparate în funcţiune pentru testare COVID 19!

De duminică, la Arad funcționează trei aparate de testare Covid 19, Aradul fiind singurul oraş din ţară cu trei astfel de aparate. 


„De astăzi, la Arad funcționează trei aparate de testare Covid 19! La începutul săptămânii trecute a fost pus în funcțiune, la Direcția de Sănătate Publică, aparatul PCR cumpărat de către compania Vodafone. Celelalte două aparate, achiziționate cu sprijinul Clubului Lions, a Consiliului Județean Arad și a Guvernului României au fost amplasate în Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.


Astăzi 5 aprilie, s-au dat în lucru primele 22 de teste la aceste aparate.
Mulțumim Clubului Lions pentru sprijinul acordat în achiziționarea celui de-al treilea aparat de testare!


Îmi doresc ca un număr cât mai mare de arădeni să fie testați, să creștem și gradul de siguranță al cadrelor medicale. Vă doresc tuturor sănătate și nu uitați să vă protejați!” a scris preşedintele Consiliului Judeţean Arad Iustin Cionca pe contul de Facebook.


      <<>>

La ora actuală Aradul are trei aparate PCR funcționale!.  

 

La începutul săptămânii s-a pus în funcțiune, la Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, aparatul PCR cumpărat de către Compania Vodafone.

 

Cele două aparate achiziționate cu sprijinul Clubului Lions, a Consiliului Județean Arad și a Guvernului României au fost amplasate în Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

 

Astăzi 5 aprilie s-au dat în lucru primele 22 de teste. 

 

Mulțumim Clubului Lions pentru sprijinul acordat în achiziționarea aparatului PCR.