Ordonanţa Militară 7 / Se suspendă mai multe zboruri înspre şi dispre ţările care au intrat în zona roşie / Carantină pentru localitatea Ţăndărei

Data publicare: Sambata, 04 Aprilie, 2020 Total: 1466 accesari

Ordonanţa Militară 7 / Se suspendă mai multe zboruri  înspre şi dispre ţările care au intrat în zona roşie / Carantină pentru localitatea Ţăndărei

”Se instituire carantina pentru localitatea Ţăndărei. În localitatea carantinată vom permite intrarera şi ieşirea doar pentru transportul de marfă şi aprovizonarea populaţiei”, a anunţat Vela.


El a precizat că avem primul cetăîean arestat preventiv pentru că a încercat să fugă de agenţii care l-au oprit la un filtru, la Vaslui.

Ministrul a subliniat că din cele 48 de cazuri de coronavirus înregistrate în judeţul Ialomiţa, 31 sunt din Ţăndărei, iar din totalul de 8 pacienti decedaţi în acest judeţ 7 sunt tot din Ţăndărei.

Ministrul Vela a mai anunţat că, având  în vedere că multe ţări au intrat în zona roşie, mai multe zboruri internaţionale au fost suspendate.

”Am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Beliga, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran către România pentru 14 zile începând din data de 5 aprilie ora 23;00”, a declarat Marcel Vela.