Directorul DSP Arad, Constantin Cătană a DEMISIONAT !

Data publicare: Vineri, 03 Aprilie, 2020 Total: 2275 accesari

Directorul DSP Arad, Constantin Cătană a DEMISIONAT !

Constantin Cătană a încercat să explice printr-un comunicat de presă, ce anume l-a împins să ia această decizie.

Iată comunicatul de presă, prin care, domnia lui explică motivul demisiei din fucția de director al DSP Arad.

”După 6 săptămâni în prima linie, 6 săptămâni în care zeci de mii de persoane au trecut prin triajul județului Arad și prin mâinile specialiștilor Direcției de SănătatePublică, am constatat că opinia publică arădeană primește informații distorsionate despre o realitate care nu corespunde adevărului.

Am observat o campanie mediatică și politică îndreptată împotriva celor care muncesc pentru limitarea efectelor Covid-19 la Arad, dar și o solidaritate a societății civile, a mediului de afaceri, a administrației.... Am înțeles, în ultimele zile, că arădenii își doresc o schimbare la vârful Direcției de Sănătate Publică. Este motivul pentru care, după 33 ani în Direcția de Sănătate Publică și 4 ani la conducerea acestei instituții, fac un pas în spate.

Îmi înaintez demisia din funcția de director al DSP Arad, dar rămân în continuare alături de echipa din Direcția de Sănătate Publică, fiindcă suntem într-un moment în care este nevoie de strângerea rândurilor și de colaborare...Sistemul medical arădean se confruntă cu o situație fără precedent. La finalul ei, vom putea trage concluzii”, a precizat
Constantin Cătană.

Foto: arhivă (adevarul.ro)