Fiforeee, nu mori de rușine că i-ai mințit pe arădeni că le faci spital modern?

Data publicare: Miercuri, 01 Aprilie, 2020 Total: 3472 accesari

Fiforeee, nu mori de rușine că i-ai mințit pe arădeni că le faci spital modern?

O să spună domnul senator de Craiova-Arad că avem ceva cu el, nu de alta dar a mai zis, însă are intervenţii continue despre sistemul medical din Arad în plină pandemie de coronavirus, şi n-avem cum.... n-avem cum sa nu-l taxăm. Pur şi simplu te invită să scrii despre trecutul glorios şi să-i aduci aminte de realizarile gloriase cu care s-a lăudat.

 

În anul 2017, pe atunci ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, le promitea arădenilor, cu surle și trâmbițe, că va transforma Policlinica CFR din Arad într-un spital militar modern. I-a și schimbat sigla și a făcut o conferință de presă, să se știe că el, Fifor, va face și va drege. Între timp, a ajuns și vice-prim-ministru, deci cu puteri mai mari în Guvern. Dar în loc să se zbată pentru spitalul arădenilor, se zbătea să îi țină umbrela lui Dăncilă, să nu își amintească Viorica de perioadele în care Fifor se gudura când pe lângă Ponta, când pe lângă Dragnea, după interes.

În condiții normale, minciuna lui Fifor cu spitalul ar fi trecut poate neobservată, ca multe alte minciuni pesediste la Arad și în țară. De spitalele regionale pentru care UE ne-a dat bani, dar PSD nu a fost în stare să le construiască, mai știe cineva? Spitalele acelea astăzi ar fi putut salva vieți, dar PSD a decis că e bine și așa, să moară românii la ei în județe, să nu fie tratați în centre medicale moderne...

Pandemia Covid-19 a readus la suprafață minciuna lui Fifor. Cu atât mai mult cu cât, în ultimele zile, senatorul pesedist s-a reactivat și are o serie de întrebări cu tupeu maxim către administrația Aradului, care luptă în prima linie împotriva Covid-19. Noi avem o singură întrebare către Fifor: cum era, domnule președinte PSD, dacă nu i-ați fi mințit pe arădeni și dacă astăzi Aradul chiar avea un spital militar modern, așa cum ne-ați amăgit?

P.S.: Apropo, Mihai Fifor, poate îți ceri iertare public de la medicii și asistentele care te lauzi că îți scriu și îți ceri ajutorul. Să le spui că dacă erai parolist, astăzi probabil că situația era mai ușoară în Arad!