Ministrul Sănătăţii aşteptat la Arad, Miercuri

Data publicare: Miercuri, 01 Aprilie, 2020 Total: 1635 accesari

Ministrul Sănătăţii aşteptat la Arad, Miercuri

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru va ajunge în cursul zilei de miercuri, la Arad.


Din informaţiile pe care le avem pe surse la acest moment, este aşteptat miercuri, în jurul orei 14.30-15.00 să ajungă la Arad, însă nu ştim care este scopul exact al vizitei, dar cu siguranţă va fi interesat de situaţia din Vama Nădlac, atât cea de pe autostradă, cât şi Nădlac I, prin care, încă se tranzitează şi pe jos, iar cei care trec, declară că vin din ţara vecină, Ungaria, care este din zonă galbenă la aceste moment.

Cu siguranţă, ministrul va fi interest şi de situaţia de la Spitalul Judeţean Arad, având în vedere că, până în prezent mai multe cadre medicale şi-au anunţat intenţia de pensionare, iar alte 83 de cadre medicale sunt în concediu de odihnă în plină pandemie, dar probabil şi din cauza celor 7 decese înregistrate până în acest moment, în judeţul Arad.

 

„Sunt destul de multe zone aprinse. Și Deva, și Arad. Vreau să văd cum sunt problemele și în Suceava. Se vor lua în calcul localitățile care au o evoluție dinamică accentuată”, a anunțat Nelu Tătaru. A declarant zilele trecute noul Ministru al Sănătăţii.