O localitate din Timiș, la un pas de a intra în carantină totală

Data publicare: Marti, 31 Martie, 2020 Total: 1995 accesari

O localitate din Timiș, la un pas de a intra în carantină totală O comună din județul Timiș la un pas de a intra în carantină totală, la decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Se așteaptă doar ca, cererea de carantină să fie aprobată. 

Comuna Sacoșu Turcesc, din județul Timiș, posibil să intre în carantină totală, acolo unde un bărbat de 73 de ani, care a fost internat cu coronavirus a decedat, iar alte 7 persoane au fost confirmate ca fiind infectate, scrie pressalert.ro.

Primăria din localitate a fost închisă, după ce o angajată a fost depistată cu COVID-19, iar restul colegilor și primarul Adrian Koller au intrat în autoizolare. Ulterior, o altă angajată a fost confirmată pozitiv.

De teama extinderii epidemiei de coronavirus, primarul a solicitat Comitetului pentru Situați de Urgență Timiș să bage comuna în carantină.

În satul Sacoșul Turcesc sunt în jur de 1.000 de persoane. Nu vor intra decât cei cu buletin, mașinile cu alimente și apă, medicii, preotul și echipele de urgență, potrivit sursei citate. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să transmită MAI cererea de carantină spre aprobare.


Sursa: pressalert.ro
Foto: ziare.com