Zi de zi, familia Istrate Dan din Mândruloc, împarte o masă caldă unor familii din Mândruloc, Vladimirescu, Horia și Cicir

Data publicare: Marti, 31 Martie, 2020 Total: 5113 accesari

Zi de zi, familia Istrate Dan din Mândruloc, împarte o masă caldă unor familii din Mândruloc, Vladimirescu, Horia și Cicir În aceste zile grele, în care mulți dintre semenii noștri nu au ce pune pe masă, familia Istrate Dan din Mândruloc le-a sărit în ajutor, persoanelor vulnerabile și cu probleme. 

Familia Istrate Dan, împreună cu părintele paroh Bogdan Oneț și părintele paroh Todor Mureșan, prin parteneriatul dintre Biserica Ortodoxă din Mândruloc și Grădinița Bambi au demarat pe data de 27 martie, o acțiune umanitară, oferind o masă caldă persoanelor vulnerabile și cu probleme din Mândruloc. 

De asemenea, începând de luni 30 martie distribuirea acestor porții cu mâncare caldă s-a făcut și pe raza localității Cicir, cu sprijinul părintelui paroh Todor Mureșan. 

Distribuirea porțiilor de mâncare este asigurată de către preoții Bogdan Oneț și Todor Mureșan, urmând ca în zilele următoare, campania să se extindă și în localitățile Vladimirescu și Horia.

Bunătatea acestor oameni, care nu i-au uitat pe cei care acum, au mai mare nevoie de orice ajutor, este un exemplu demn de urmat. O dovadă clară că, împreună greutățile vieții pot fi depășite mai ușor. Împreună suntem mai puternici. Împreună, dovedim că se poate. Împreună, arătăm lumii, că bunătatea oamenilor este mai puternică decât orice.

De asemenea, încrederea în Dumnezeu, trebuie sa fie acum, mai puternică decât frica. 

Acești oameni, cu suflet mare, familia Istrate Dan din Mândruloc, ajutat de soția lui, Corina, împreună cu preoții și 2 enoriașe, zi de zi, din data de 27 martie, pregătesc mâncare caldă, care ajunge pe mesele unor oameni. Oameni, care, cu siguranță s-au gândit că Bunul Dumnezeu îi va ajuta în această perioadă grea. Și așa a fost.