DEMISII în bloc la Spitalul CFR, din Timișoara. Cadrele medicale se tem de coronavirus, deși nu au niciun caz confirmat

Data publicare: Marti, 31 Martie, 2020 Total: 1237 accesari

DEMISII în bloc la Spitalul CFR, din Timișoara. Cadrele medicale se tem de coronavirus, deși nu au niciun caz confirmat

Demisie în bloc la Spitalul Clinic CF Timișoara, unde asistentele se tem să nu se infecteze cu coronavirus. În acest spital nu este în prezent niciun caz confirmat de infectare.

 

Situație critică la Spitalul CFR, din Timișoara. Mai multe asistente și infirmiere și-au dat demisia, după ce unitatea militară a fost desemnată conform planului alb să fie în linia 2 în tratarea bolnavilor coronavirus.

 

Zilele trecute, în spital a fost îngrijit un pacient suspect de infectare, dar tot personalul medical a avut echipament de protecție, a spus managerul.

 

În Spitalul CFR Timișoara nu este momentan niciun caz confirmat, de altfel unitatea sanitară este pe linia a doua de intervenție, adică va prelua cazuri doar dacă spitalul de infecțioase nu va mai avea locuri pentru pacienți.

 

“10 infirmiere și 3 asistente și-au depus demisia pentru că sunt speriate. Spun că le este teamă să nu se îmbolnăvească. Eu cred ca nu e în regulă pentru că atunci când e liniște... Cred că toată lumea a fost mulțumită să-și ia salariul”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

 

 

Sursă foto: bzi.ro