Bizonul Zilei: A venit cu TIR-ul acasă şi l-a parcat în curtea unui bloc din Confecţii

Data publicare: Sambata, 28 Martie, 2020 Total: 7632 accesari

Bizonul Zilei:  A venit cu TIR-ul acasă şi l-a parcat în curtea unui bloc din Confecţii

Chiar aşa, se întâmplă în Arad, mai exact în cartierul Confecţii, în parcarea cea mai mare, reabilitată de pe strada Abatorului.


O să spuneţi că e o situaţie excepţională, dar veţi râde. Omul nu parchează de două zile aici. Și-a făcut un obicei şi de câteva săptămâni, parcă ar avea un turism normal, parcă ar veni acasă cu maşina, nu cu capul tractor al unui autocamion. Pentru că evident, nu încape într-un loc de parcare trasat normal, parchează unde are loc, lângă clădirea unui transformator electric, durându-l la "bascheţi", dacă încurcă pe cineva, dacă e normal să-ţi parchezi mastodontul în curtea blocului. Nu contează nimic. 


Situaţia este una permanentă. Nu e prima dată, când vine acasă a nost Biyon cu TIR-ul.... fotografia este de sâmbătă 28 martie a.c.





În aceeaşi parcare, parcă aici i-a adunaţi pe toţi, asta în cazul în care nu o fi acelaşi, un alt BIZON îşi parca cu un tupeu şi o nesimţire ieşită din comun, remorca, în platforma de gunoi, iar în faţa intrării în platformă, îşi parca maşina. În felul ăsta, nu mai risca să i-o fure careva din zonă. Ce s-a gândit omul?  Dacă mi-au dărâmat garajul lasă că mă descurc eu, cu tupeu de "după blocuri".



 

În cazul ăstuia cu remorca, Poliţia Locală a rezolvat problema. Acum, cei de la Locală sunt prea prinşi cu nebunia asta prin care trecem, dar după, sperăm să-i explice bizonului nostru cu TIR-ul, că nu acolo se parcheză.