Mulţumim HELLA! Compania HELLA din Timişoara a reuşit să repare aparatele de ventilaţie neutilizabile de la Judeţeanul din Arad!

Data publicare: Sambata, 28 Martie, 2020 Total: 10588 accesari

Mulţumim HELLA! Compania HELLA din Timişoara a reuşit să repare aparatele de ventilaţie neutilizabile de la Judeţeanul din Arad!

Da, mulţumim Companiei Hella  care a ruşit să repare patru din cinci aparate de ventilaţie care erau defecte şi scoase din uz. Mulţumim şi grupului de arădeni inimoşi care au încărcat aparatele într-un microbuz şi le-au transportat la Timişoara  cu microbuzul unuai dintre inimoşii arădeni, în frunte cu Sigfried Mayer, care deţine şi o companie de transport.

 

Cei de la Hella, au postat pe pagina lor de Facebook mesajul  de solidaritate legat de această acţiune:

„În aceste zile, avem nevoie să acționăm #împreună. Sănătatea fiecăruia dintre noi depinde de sănătatea comunității. 
O echipă de ingineri din HELLA Special Application D&D Timișoara a reușit să repare ventilatoare necesare în Terapie Intensivă la Arad. Sunt echipamente care oferă o șansă la viață pentru pacienții Covid-19.
Felicitări dragi colegi și mulțumim! „


 

Oamenii de la Hella s-a „mişcat” rapid, şi au reuşit ]n c eva ore să repare patru din cele cinci ventilatoare mecanice, urmând ca pe al cincilea să încerce să-l pună în funcţiune după ce achiziţionează piesa defectă.

Evident, dacă mai e nevoie să amintim, efortul şi gestul a fost unul voluntar, nerenumerat.


“Din 5 ventilatoare mecanice, băieții ai reușit să repare 4, in doar câteva ore. Al 5-lea are sursa arsă. Cunoaștem modelul, sperăm să găsim sursa respectivă la producător cât mai repede pentru a-l duce înapoi la Spitalul Municipal.
Să vedeți ce bucurie era pe fețele personalului medical când ai aflat că cineva le poate repara ventilatoarele care zăceau prin magazie. Pentru toate celelalte există Mastercard.
Le mulțumesc si colegilor de la Ro100 Arad care m-au ajutat cu transportul în timp record. La oamenii ăștia daca le ceri ajutorul, se dau peste cap să te ajute, cât mai repede și cât mai bine!” a scris Relu Gurghiar pe contul de Facebook.





Pentru gestul vostru, şi pentru vieţile care vor fi salvate cu aceste ventilatoare, site-ul nostru vă oferă doar pentru o viaţa, viaţa noastră ca existenţă, reclamă gratuită atâta timp cât noi vom exista!