Accident MORTAL la ieșire din Zimandu Nou spre Sântana

Data publicare: Vineri, 27 Martie, 2020 Total: 2508 accesari

Accident MORTAL la ieșire din Zimandu Nou spre Sântana Un accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de vineri 27 martie a.c., pe drumul ce leagă Aradul de Oradea, la ieșire din Zimandu Nou spre Sântana. O persoană este încarcerată 

UPDATE 14:15 - În autoturism se aflau 2 femei. Una dintre ele a fost extrasă din autoturism, inconștientă, iar medicii o resuscitează în aceste momente. Cea de-a 2-a persoană este conștientă și a fost preluată de un echipaj de pe Ambulanță.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Din primele informații primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, se pare șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. O persoană este încarcerată

" Intervine Detașamentul Arad cu 2 echipaje, 1 descarcerare și 1 stingere. Din mașină se pare că sunt scurgeri de combustibil din informațiile apelantului" a precizat maiorul Pleșca George ISU Arad" 

Update: "Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi,în jurul orei 13:50, o femeie de 55 ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 791 (sens de mers Zimandu Nou – Arad). La km 5+24, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției  de deplasare, parăsind partea carosabilă pe sensul ei de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei dreapta față, o femeie de 59 de ani, din Arad, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului. Victima a decedat la aproximativ o oră după producerea impactului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului" au precizat reprezentanții IPJ Arad.

FOTO: ISU ARAD