Medicul arădean de la UPU care-şi striga disperarea pe Facebook a primit în final rezultatul testului, este POZITIV !

Data publicare: Vineri, 27 Martie, 2020 Total: 25654 accesari

Medicul arădean de la UPU care-şi striga disperarea pe Facebook  a primit în final rezultatul testului, este POZITIV !

Se ştie că după primul deces de COVID 19 a primului arădean, care a fost internat în Spitalul Judetţean din Arad, o parte din personalul spitalui a fost infectat de pacient. Joi au fost confirmate două teste pozitive, însă nu se specifică în comunicările oficiale despre cine este vorba, medici? asistente? infrimieri? Personal auxiliar?  Detaliile care se comunică sunt minime.


Joi seara, medicul arădean, tatăl a trei copii, şi-a postat pe Facebook (locul în care mulţi spun ce nu pot spune în altă parte) îngrijorarea şi mâhnirea că în ciuda faptului că a făcut testul de trei zile, nu are încă niciun rezultat, şi nimeni nu ştie nimic, indiferent unde sună.


Să stai în casă izolat şi să aştepti, fiind simtomatic, fiind medic şi încă la urgenţe, e clar că ai văzut multe la UPU, şi ştii că orice întârzâiere poate complica lucrurile, te poate aduce la un moment de disperare oricât de tare eşti, cu atât mai mult cu cât ai în casă trei copii acasă, şi rezultatul încă se lasă aşteptat.


“Sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla. Vad si citesc atatea postari si chiar articole media locala, medici infectati, aparatura, grija fata de cetateni, chiar ca s-au primit rezultatele testarilor cadrelor medicale. Am zis ca tac dar nu mai am incotro. De cateva zile astept rezultatul testarii pt SARS-covid2, in urma expunerii. Nici la aceasta ora NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectura, DSP Arad, Spitalul Victor Babes TM, nimeni nu stie nimic.
Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tataru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Va rog sa ma ajutati. De 3 zile am inceput sa fiu simptomatic si nimeni nu stie nimic, sau nu se vrea. Sunt acasa, izolat cu 3 copii si sotia.
Va multumesc !!!!” a scirs medicul Bogdan Pitiş pe pagina de Facbook

 

 

Strigătul lui de mâhnire şi disperare a avut ecou, joi seara a primit vestea, şi aşa cum era de aşteptat, având în vedere că era simptomatic, bănuielile i s-au confirmat, este pozitiv, infectat cu coronavirus, SARS-covid2.

 

Conform ultimei raportări a Grupului de Comunicare, în Arad erau două cadre medicale confirmate pozitiv cu COVID 19, medicul arădean de la UPU nefiind inclus în acestă raportare, el este al treilea, însă după cum stau lucrurile.......