Modelul de Declaraţii pe proprie răspundere s-a modificat! Vezi cum arată noul model!

Data publicare: Joi, 26 Martie, 2020 Total: 7634 accesari

Modelul de  Declaraţii pe proprie răspundere s-a modificat! Vezi cum arată noul model!

Declarație pe proprie răspundere varianta nouă - descărcare online. Modelul declaraţiei pe proprie răspundere a fost actualizat!

 

Autorităţile au modificat cele două formulare care trebuie completate la părăsirea domiciliului, cea pe propria răspundere şi cea pentru angajator, potrivit unui anunţ postat pe pagina de facebook a Guvernului.


Declarație pe proprie răspundere varianta nouă - descărcare online. Modelul declaraţiei pe proprie răspundere a fost actualizat, fiind simplificat în privinţa datelor care trebuie completate, anunţă, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

 

Declarație pe proprie răspundere varianta nouă - descărcare online. Completare online

“Vă semnalăm actualizarea modelului declaraţiei pe proprie răspundere, accesibil pe pagina https://stirioficiale.ro/, care a fost simplificat în privinţa datelor care necesită a fi completate. Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea şi semnătura olografă a titularului. (Declaraţie pe proprie răspundere: http://s9.ro/154u; Adeverinţă angajator: http://s9.ro/154y). De asemenea, documentul poate fi tipărit şi completat olograf (de mână) în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului. Totodată, reamintim faptul că declaraţia pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei pe proprie răspundere pus la dispoziţie”, informează GCS.