CRIMĂ înfiorătoare la Gurba. Un jandarm și-a ucis tatăl

Data publicare: Miercuri, 25 Martie, 2020 Total: 1286 accesari

CRIMĂ înfiorătoare la Gurba. Un jandarm și-a ucis tatăl O crimă înfiorătoare a cutremurat comunitatea din localitatea arădeană Gurba, comuna Șicula. Un jandarm și-a omorât cu sânge rece, propriul tată. 

Un jandarm, în vârstă de 40 de ani se pare că și-ar fi omorât propriul tată, în urma unui conflict care a izbucnit între cei doi. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani a pus mâna pe un cuțit și, într-un moment de furie și-a înjunghiat tatăl în vârstă de 77 de ani. Apoi, se pare că ar fi încercat să se sinucidă.

"În momentul de față este în desfășurare o anchetă penală. Facem precizarea, că Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad cooperează cu organele de urmărire penală și va pune la dispoziția acestora toate informațiile și documentele necesare în vederea efectuării cercetărilor ce se impun și luarea măsurilor legale. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara" a precizat pentru Ghidul Arădean, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Daniel Monoranu.

Foto: arhivă