Cifre infricoşătoare vin din Spania. Nu mai e de glumă! Ultimul bilanţ al decedaţior este cutremurător!

Data publicare: Marti, 24 Martie, 2020 Total: 2587 accesari

Cifre infricoşătoare  vin din Spania. Nu mai e de glumă! Ultimul bilanţ al decedaţior este cutremurător!

Spania a raportat marţi un nou record de decese cauzate de coronavirus într-o zi, cu 514 noi morţi înregistraţi în ultimele 24 de ore, ceea ce ridică bilanţul total la 2.696, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii, potrivit AFP şi Reuters. Numărul deceselor este cu aproape 24% mai mare într-o singură zi.

Numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus a crescut marţi la 39.673, de la cele 33.089 înregistrate luni, în contextul în care autorităţile efectuează tot mai multe teste. Bilanţul a crescut astfel cu 20% într-o singură zi.

Numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus a crescut marţi la 39.673, de la cele 33.089 înregistrate luni, în contextul în care autorităţile efectuează tot mai multe teste.

 

Armata spaniolă a intervenit în aziluri de bătrâni după ce s-au semnalat zeci de decese în mai multe astfel de instituţii, în special la Madrid şi în provincia Castilla – La Mancha din centrul Spaniei.

 

Militarii au găsit bătrâni abandonaţi, chiar morţi în paturi, în azilurile afectate de coronavirus din Spania, a anunţat luni ministerul apărării de la Madrid.

 

„Vom fi implacabili şi inflexibili în privinţa modului în care sunt trataţi vârstnicii în aceste reşedinţe”, a declarat ministrul Margarita Robles, la televiziunea Telecinco, preluată de AFP. „În cursul unor vizite, armata a observat persoane în vârstă absolut abandonate, chiar moarte în paturi”, a precizat ea, scrie Agerpres.