Cinci persoane din județul Arad s-au ales cu dosare penale

Data publicare: Luni, 23 Martie, 2020 Total: 1408 accesari

Cinci persoane din județul Arad s-au ales cu dosare penale La sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au încălcat legislația rutieră au fost prinse în trafic. 

Polițiștii arădeni au prins în trafic un arădean în vârstă de 31 de ani, băut la volan, în timp ce conducea pe strada Muncii. Imediat, polițiștii și-au dat seama că șoferul este băut, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul alcoolemie de 0,77 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul arădean a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei. 

Polițiștii arădeni au prins în trafic și 3 șoferi care nu aveau permis de conducere. Este vorba despre un arădean în vârstă de 41 de ani, un altul în vârstă de 31 de ani și un tânăr de 19 ani din Buteni, județul Arad toți cei 3 șoferi, fiind depistați pe raza municipiului Arad. 


Un alt șofer, cu mult tupeu, ca să-i spunem așa, a fost prins de polițiștii Biroului Rutier Arad, în timp ce conducea pe strada Bumbacului, un autoturism neînmatriculat și cu număr fals. Este vorba despre un arădean în vârstă de 31 de ani.


În toate cazurile prezentate mai sus au fost întocmite dosare penale potrivit IPJ Arad.

Foto: arhivă