Doar contoarele de apă aflate pe domeniul public şi a asociaţiilor de proprietari se mai citesc de către angajaşii Apă Canal

Data publicare: Sambata, 21 Martie, 2020 Total: 2079 accesari

Doar contoarele de apă aflate pe domeniul public şi a asociaţiilor de proprietari se mai citesc de către angajaşii Apă Canal

Compania de Apă Arad anunță că, în vederea prevenirii contactării și răspândirii virusului COVID-19, angajații Companiei vor citi doar contoarele aflate pe domeniul public și cele ale asociațiilor de proprietari. Citirile în aceste cazuri se vor efectua lunar.

In cazul apometrelor aflate pe domeniul privat, consumul va fi estimat în perioada următoare.

Toate aceste măsuri au fost luate pe o perioadă determinată de situatia creată de răspândirea virusului COVID-19 și pentru a limita cât mai mult interacțiunea dintre angajații Companiei de Apă și abonați.

 

Casieriile Companiei de Apă Arad rămân deschise însă cu limitarea accesului la o singura persoană/ ghișeu. În continuare, Biroul Administrare Clienți preia apelurile abonaților. Dacă aveți nevoie să trimiteți documente , o puteți face prin intermediul e- mailului iar dacă e nevoie să completați formulare, le găsiți pe site-ul Companiei : www.caarad.ro.

 

Vă reamintim numerele de telefon de care puteți avea nevoie:

Biroul Administrare Clienți:  0257/270843 interior  5 sau 6

                                                           adresa de email: clienti@caarad.ro



Dispecerate:

-      0257/ 234883 Dispecerat Apă, muncipiul Arad

-      0372/782686 Dispecerat Apă, județul Arad

-      0257/ 281373 Dispecerat Canal, municipiu și județ 


Facturile de apă și de canalizare le puteți plăti și la aparate bancare multifuncționale sau prin Internet banking.