Pompierii au salvat 2 anexe a unor locuințe particulare, din Chișineu Criș

Data publicare: Vineri, 20 Martie, 2020 Total: 1044 accesari

Pompierii au salvat 2 anexe a unor locuințe particulare, din Chișineu Criș Pompierii s-au luptat în ultimele ore, cu mai multe incendii, dintre care : 12 incendii de vegetație uscată și resturi vegetale și 2 incendii la anexele unor locuințe particulare. 


Pompierii au dat dovadă și de această dată de intervenție rapidă și profesionistă și au salvat 2 anexe a unor locuințe particulare, din orașul Chișineu Criș.


" Din cele 12 incendii de vegetație uscată și resturi vegetale, intervențiile cele mai dificile au fost la Vărădia de Mureș unde incendiul de la o pășune s-a propagat la litiera pădurii, iar pentru stingerea acestuia a fost necesară intervenția unui număr de 15 pompieri ai Gărzii de intervenție nr. 1 Bârzava, voluntari și angajați ai Ocolului Silvic. În orașul Chișineu Criș, încercarea de curățare a resturilor vegetale dintr-o grădină, putea să aibă consecințe grave incendiul probagându-se la anexele vecinilor și doar intervenția rapidă și profesionistă a Pompierilor de la Garda nr. 2 de Intervenție Chișineu Criș a făcut ca cele 2 anexe să nu ardă" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George.



FOTO : ISU ARAD