Un TIR a luat foc joi noaptea, în Zona Industrială din Arad

Data publicare: Vineri, 20 Martie, 2020 Total: 2594 accesari

Un TIR a luat foc joi noaptea, în Zona Industrială din Arad În dimineața zilei de vineri 20 martie a.c. în jurul orelor 2:00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 9 pompieri la stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un Tir, la Vama de Interior, din Zona Industrială, din municipiul Arad. 


Din informațiile primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Arad maiorul Pleșca George, se pare că incendiul se manifesta violent în momentul sosirii echipajelor de intervenție, fiind favorizat de prezența din abundență a materialului combustibil, autocamionul fiind încărcat cu materiale textile. 


"Intervenția a fost una dificilă, autocamionul fiind chiar la intrarea în curtea instituției și exista posibilitatea propagării incendiului la clădirea Vămii. După aproximativ 3 ore de intervenție, cele 2 echipaje au reușit stingerea incendiului și protejarea clădirii. În urma incendiului ,mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte sau deteriorate. Cauza probabilă "frecare mecanică" la sistemul de frânare, care a prezentat defecțiuni" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George.



Foto: ISU Arad