Ce mai face Mihai Fifor? Oare ne invită să ne tratăm la fosta Policlinică CFR din Arad modernizată după ultimul RĂCNET?

Data publicare: Joi, 19 Martie, 2020 Total: 3198 accesari

Ce mai face Mihai Fifor? Oare ne invită să ne tratăm la fosta Policlinică CFR din Arad modernizată după ultimul RĂCNET? Ce mai face senatorul craiovean de Arad? mă rog....., de ce-o fi, l-aţi mai văzut? Pe unde mai este în vremea asta? Prin Arad sau Craiova?, măi, sincer, habar nu am, că pe mine m-a blocat demult pe Facebook, şi nu-l pot întreba, dar am observat cu ceva  ajutor ce e drept, că este foarte activ pe reţeaua de socializare mai nou, după ce plângea acum câteva săptămâni că “l-a făcut” Căprar, dar s-a rezolvat între timp, s-a înscăunat la şefia filialei, şi acum poate merge liniştit la piscină.

 

Să încep cu începutul…în primul rând s-a apucat să-i ejecteze pe cei din tabăra lui Dorelus Căprarus din filiala PSD Arad, o ştire care a trecut neobservată, coronavirusul a luat toate Braking News-uzile, ce e drept, ejectarea nu e făcută cu mânuţele alea două ale domniei sale de ministru Jolly Joker bun la toate ministerele, ci cu mânuţele lui Adrian Alda, noul secretar al PSD Arad şi evident cu votul Biroului Politic Judeţean (ca să fie statutar) pe care-l are acum la dej-tu mic. Aşadar în 11 martie a.c., când se anunţau 31 de cazuri în ţară de infectare cu coronavirus Covid-19, PSD trage o şedinţa de BPJ Arad, şi ejectează 8 membri din partid, printre care doi consilieri judeţeni, pe motivul….. habar n-am, că n-au dat explicaţii la fraieri, au zis doar în comunicatul de presă că i-au exclus din partid, noi fraierii care citim comunicatele nu trebuie să ştim şi motivele, transparenţă ioc, nimic nou. Evident că ştirea a trecut ca meteoritul pe lângă presă, începuse nebunia coronavirus.



--------------------------------------------

Adrian Alda : 8 membri PSD Arad au fost excluşi din partid, în urma deciziei unanime a Biroului  Politic Judeţean

În urma deciziei Biroului Politic Judeţean Arad, reunit în şedinţă, în cursul zilei de ieri, s-a dispus, printr-o hotărâre unanimă, excluderea din partid a 8 membri PSD Arad.

Este vorba despre Adrian Butunoi şi Petru Pădurean, consilieri judeţeni, cărora li se alătură Mihai Kunszabo, Gigel Iacob, Vasile Bociort, Adrian Manta, Andrei Neda şi Cosmin Oprean.

 

Adrian Alda

Secretar Executiv al PSD Arad

Biroul de Presă al PSD Arad

Comunicatul PSD Arad din 12.03.2020

-------------------------------------------

În 12 martie, când trebuia votat guvernul Cîţu, n-au mai apucat că şi-a depus mandatul, teoretic, senatorul Fifor trebuia să fie acolo pe baricadele Parlamentului să de-a ţării un guvern cu puteri depline, nu ştiu dacă a fost prezent la parlament, dar sigur în judeţ era, conform postărilor de pe pagina domniei sale, a tras o “poveste îndelungă” la Chisindia, nu înainte de o escală la Almaş şi Şicula, asta împreună cu urmăritul penal acuzat în dosarul “Mită la PSD Arad”………….. Florin Tripa şi cu cel care tocmai probabil îi dăduse vestea că i-a ejectat din partid pe aia opt din “gaşca” lui Dorelus Căprarus, vorbim de noul secretar executiv al PSD Arad - Adrian Alda.






Cum o fi ajuns de la Bucureşti la Arad, chiar şi cu avionul până la Timişoara, apoi fuga-fuguţa la Şicula, Almaş şi Chisindia, numai senatorul de Craiova-Arad ştie, căci nouă nu ne iasă socoteala, mai ales că în poza postată de la Şicula era soare în draci, din care deducem că era ziua în amiza mare, că doar nu era făcută la 20:58 când este postarea, dar na……



 

În rest, ce face Mihai Fifor? “posteată în draci” pe Facebook arătându-i internautului cât este de aplecat pe problema coronaviruslui, şi cât este de preocupat de sistemul medical, însă a uitat să ne spună care este programul de lucru la cele opt spitale regionale care noroc că le-a construit PSD-ul în cei trei ani şi jumătate de guvernare, ne folosesc maxim acum în criza coronavirusului, în care n-au pus nici macar o amărâtă de cărămidă la vreunul să nu mai vorbim de cel mai modern centru regional de diagnostic şi tratament pe care l-a finalizat la sfârşitul anului 2019, acesta situându-se în clădirea fostei Policlinici CFR din Arad, da, aia care e în paragină din 2014, şi pe care Mihai Fifor ne explica prin august 2018, după ce a preluat-o la Ministerul Apărării Naţionale al cărui ministru era şi de la care a luat printre altele nu doar salariu de ministru, ci şi normă de HRANĂ ! că va face din ea, perla – perlelor de n-a văzut Aradul şi partea de vest aşa ceva de când mama ne-a făcut.....aşa e, n-am văzut...nimic , decât niste declaraţii, şi bălăriile care cresc în continuare acolo. Oare dacă se îmbolnăveşte domn ministru, se duce la clinica cu pricina să se trateze? Întreb şi eu ca prostul, evident....

 

Clădirea cele mai vechi policlinici din Arad, Ambulatoriul CFR, care este închisă din februarie 2014 şi se află în stare avansată de degradare, va fi reabilitată complet şi transformată într-un centru regional de diagnostic şi tratament până la finele anului 2019. Imobilul a fost preluat recent de Ministerul Apărării Naţionale de la Ministerul Tranporturilor. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, că viitorul centru va deservi cu prioritate militarii, dar va fi destinat şi civililor. Asta se întâmpla pe 10 august 2018, în vizita de lucru a domnului ministru în oraşul iubit numit Arad.

 

Este un proiect de suflet pentru mine. Aradul va avea cel mai modern ambulatoriu din vestul ţării. Să demonstrăm că se poate! Vom demonstra că nu doar vorbim ci chiar vom face, punând bazele acestei unităţi spitaliceşti moderne într-o clădire care de câţiva ani a rămas nefolosită” mai declara atunci acelaşi domn ministru Mihai Fifor, şi a demonstrat că poate, s-a dus dracului proiectul de suflet, nici pentru un centru de carantinaj nu poate fi folosit celebrul şi modernul centru regional de diagnostic şi tratament a lui Fifor.

 



Şi ce mai face domnul Fifor? face mişto pe Facebook, că la asta vedem că se pricepe, mai ales când e vorba de obsesiile lui, Orban, Bâlcea, Falcă,Cionca, pe care-i ia la mişto, în sobra atitudine de cvasi minsitru şi senator al României, atitudine de atitudine, că deh, la ce realizări are în Arad, îşi permite, doar a făcut cel mai JMECHER centru regional de diagnostic şi tratament din vestul ţării, a adus milioane de euro bani europeni pentru “oraşul iubit Arad”, a reuşit în 8 ani să termine un pasaj peste calea ferată pe centură care era în proporţie de 80% terminat deja iar cel de-al doilea pasaj s-a şi stricat de când e gata pe hârtie, a reuşit să finalizeze noul Palat al Copiilor care se contruieşte de 10 ani şi nici acum nu e gata,  a reuşit să aducă bani guvernamentali gârlă în Arad timp de trei ani şi jumătate cât i-a dus trena lui Dragnea şi Dăncilă milioane de euro nemaiajungând la bugetul local, pledând pentru oraşul iubit Arad, iar rezultaul a fost 0 lei din cote defalcate din TVA pentru oraşul iubit Arad de la guvernul a cărui ministru era Mihai Fifor în anul 2019.






Nu în ultimul rând,  a reuşit ca ministru al apărării, să redea cetatea municipalităţii, însă cel mai remarcabil lucru pe care l-as puncta eu, este performanţa de a reuşi să scoată lumea în stradă în februarie 2017. N-am mai văzut aşa proteste la Arad din decembrie 1989, atunci am văzut aşa dezmorţit oraşul, şi da, i se datorează şi lui Mihai Fifor, căci, sigur vă mai aduceţi aminte „ciuma roşie, noaptea ca hoţii”, ordonanţa 13, ciordache, altă întrebare, codul penal, modificarea legilor justiţiei...etc...etc....


Protestele din Arad - ordonaţa 13

 

Şi totuşi, oare cum se fac programările la „Centru Regional de Diagnostic şi Tratament” din fosta Policlinică CFR? Că nu are nume, i-am putea spune : “Centru Regional de Diagnostic şi Tratament Mihai Fifor”? Mă gândesc să lansez un concurs de idei, cum să denumim această unitate spitalicească, voi ce ziceţi?