Coronavirusul împinge la gesturi disperate: Un camion plin cu dezinfectanți, PRĂDAT de hoți în vestul României

Data publicare: Miercuri, 18 Martie, 2020 Total: 1267 accesari

Coronavirusul împinge la gesturi disperate: Un camion plin cu dezinfectanți, PRĂDAT de hoți în vestul României

Câteva sute de litri de dezinfectant, destinată pentru spitalul un din Lugoj şi un spitalul din Hunedoara, au fost furate pe drumul spre destinaţie.

 

“Am făcut comandă la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge la noi. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat care ar fi trebuit să transporte şi în cele din urmă am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarant Erwin Floroni, managerul Spitalului Municipal Lugoj citat de news.ro

 

În acelaşi transport mai era o cantitate de dezinfectant şi pentru un spital din judeţul Hunedoara, şi acela fiind dispărut.


Din fericire, transportul pentru Spitalului Municipal Lugoj, era pentru a suplimenta stocurile existente, incidental nu lasă spitalul fără dezinfectante, în depozitul spitalul existând încă cantităţi din aceast produs.